En stor del av upplevelsen med River Valley Bandit Run är boendet på ”Bandit Camp”. Tidigare år har deltagare bott i husvagnar, husbilar, tält, lastbilar mm, nytt från 2022 är att Bandit Camp har flyttat till Uvboets vandrarhem som klubben har arrenderat hela helgen.

Här finns inomhusboende samt möjlighet att hyra ställplats för lastbilar, husbilar och vagnar. Det går även att hyra tältplats. Samtliga platser utrustade med el. I ställ- och tältplatserna ingår vandrarhemmets service såsom toaletter, dusch, gemensamt kök mm. Det går även att köpa till både frukost och middag som bokas och betalas i samband med registreringen av eventet.

Vi hoppas så många som möjligt väljer att bo här med oss för att öka gemenskapen. Ifall ni har annat boende uppmanas ni att ”hänga” på Bandit Camp på kvällarna.

Sängkläder och delat boende

Eftersom det är ett vandrarhem så behöver egna lakan, örngott, dusch- och toalettartiklar medtagas. Glöm inte heller något att grilla på torsdag kväll för er som delta då. Även något gott att dricka till kvällarna är bra att ta med.

Vandrarhemmet har begränsat med boendeplatser, det är därför ”först till kvarn” som gäller och vi vill göra er uppmärksam på att det är delat boende. Det innebär att man troligtvis inte får ett eget rum. Vandrarhemmet har olika storlekar på rum och sovsalar. Vi kommer tillsammans med vandrarhemmets personal fördela boendeplatserna så de blir så bra som möjligt.

Hitta till Bandit Camp

Bilder från 2022 på ”Bandit Camp” på Uvboets vandrarhem