Förnyelse av medlemskapet för 2024 (2/21/2024)

Som vi informerat om i olika nyhetskanaler så har vi i år gjort om processen för förnyelse av medlemskap så att vi nu skickar en faktura.

Vi har nu skickat ut faktura på förnyelse av medlemskapet till alla ni som var medlemmar under 2023. Ifall ni inte fått någon faktura via e-post så har vi en felaktig adress till och då behöver ni kontakta oss omgående för att säkerställa att ni får nästa nummer av klubbtidningen.
Kontakta oss via detta formulär, https://transamclub.se/kontakt/medlemsregistrator/

 

Uppdatera era uppgifter (2/15/2024)

Vi har byggt om vårt medlemsregister så det är integrerat i ekonomisystemet för en bättre hantering.
För att vara säker på att du får all information från oss samt att vi ska kunna skicka faktura för medlemsförnyelse till dig behöver vi uppdaterade uppgifter från dig.
Logga därför in på hemsidan och uppdatera dina uppgifter under Profilinställningarna. Ifall du är klubbmedlem men saknar användarkonto så registrerar du dig.

Årsmöte 2024 (2/6/2024)

Hej alla medlemmar! Nu är det dags för årsmöte.
Årsmötet kommer genomföras 10/3 2024 kl 19:00 via Googles mötestjänst.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till mötet här.

Försäljning av gamla klubbtidningar (1/7/2024)

Nu har vi sorterat och städat förråden och vi har ett stort antal tidningar över. Självklart sparar vi några nummer av varje tidning för historiska själ med av vissa nummer har vi fler än som behövs. Saknar ni något nummer, eller vill se hur ett äldre nummer såg ut så finns de nu till försäljning.

OBS! Begränsat antal, vissa nummer har endast något enstaka ex till försäljning. Man ser på sidan när något nummer är slutsålt.
De utgåvor som helt saknas i listan är sådana där vi inte har några extra tidningar att avvara, eller så finns de inte i klubbens ägo alls.

https://form.jotform.com/240054097445051

/Tomas

 

Väghjälp – En extra trygghet för dig (1/5/2024)

I somras fick vi som förslag att vi borde ordna nåt system, eller en lista där medlemmar kan skriva upp sig för att visa att man beredd att hjälpa andra medlemmar om de får fel på sin bil när de är ute och åker.
Vi tog tillvara på idén och har nu lanserat systemet ”Väghjälp”. Tanken är alltså att eftersom våra medlemmar är spridda runt om i landet så kan vi hjälpas åt att vara en trygghet för varandra när man är ute på långkörning.

Läs mer och aktivera dig själv som väghjälp genom att klicka här.

Bilder från Bandit Run 2023 (8/13/2023)

Nu har vi lagt upp bilder från River Valley Bandit Run 2023 i Älvdalen.

Vi har haft förmånen att ha Erik Tullock som fotograf och han levererar supersnygga bilder, de finns nu att beskåda på nedanstående länk.
Vi kommer också fylla på med övriga bilder från Bandit Run 2023 från deltagares olika mobiltelefoner.

Klicka här för bilder från våra event

Bandit Run – Mer än en bilträff (7/27/2023)

 

Ifall du deltagit tidigare vet du vad det handlar om, men för er som inte varit med får ni här lite insyn om vad det handlar om. Det här är ingen vanlig bilträff, det här är ingen samling för endast gubbar. Det här är ett evenemang för hela familjen som pågår hela helgen.

Torsdag, Fun before the run

För de flesta av deltagarna startar helgen redan på torsdag med avfärd mot Älvdalen. Det arrangeras gemensamma körningar i kolonn från olika delar av landet. Dels för att öka gemenskapen, göra resan roligare men också som säkerhet ifall någon får problem längs vägen.
Många av oss använder dessutom traditionsenlig komradio (privatradio) på 27MHz AM-bandet kanal 19 så vi brukar hålla kontakt redan på vägen till Älvdalen.
Väl framme i Älvdalen på kvällen är det gemensam grillkväll. Eftersom vi numer arrenderar vandrarhemmet Uvboet, Åsens vandrarhem blir det vår naturliga samlingsplats. Här ställer ägarna av vandrarhemmet upp med grillar och vi tar själva med oss mat att grilla samt dryck. Bilden ovan är från torsdag kväll föregående år.

Borden för grillkvällen är uppställda intill den stora och fina poolen så medföljande barn (och vuxna) kan bada under uppsikt långt in på kvällen.
På torsdag kväll brukar det bli mycket snack och skratt och är ett mycket bra tillfälle att prata med de man känner men inte träffar så ofta, men också bilda nya bekantskaper.

Fredag, Bandit Run

Fredag morgon börjar gemensam avfärd till Monztabanan i Älvdalen där en fantastisk frukostbuffé serveras för att vi ska få en bra start på dagen. Här ställer vi upp våra ekipage och gör oss efter frukosten redo för att köra en tur genom Älvdalens vackra landskap hela vägen upp till toppen på den mäktiga Tränglestdammen där vi brukar ta en kort paus för att beundra utsikten och ta kort.

Eftersom det samma helg är Musik- och motorveckan i Älvdalen så är hela Älvdalen fylld av turister och motorentusiaster och därför blir det häftigt när vi kör vår långa kolonn genom centrrum med fullt av folk på gatorna.
Väl tillbaka på Monztabanan är det dags för gemensam lunch, mingel, tävlingar och prisutdelningar.

Visst vet ni att man kan vinna pris för bästa och mest tidsenliga klädsel?

För de som vill köra mer bil i Älvdalen passar det bra eftersom det brukar vara fullt med folk ute på byn och många entusiastfordon är ute.
På kvällen är det gemensam middag på Bandit camp, dvs Uvboets vandrarhem för de som bokat middag. Det brukar bli en helkväll tillsammans med god mat och medhavd dryck.

Lördag, Wheels Älvdalen

För oss som förbokat äter vi en gemensam frukost på vandrarhemmet innan det är dags att åka ner till flygfältet i Älvdalen för den stora Wheelsträffen. Här sätter vi upp den garanterat största och snyggaste klubbfållan.
Hela lördagen brukar spenderas på träffen där det finns mat och fika att köpa.
På träffen brukar det även vara olika uppvisningar, ex flygplan, monster-trucks eller annat roligt. Det arrangeras också en burnout-tävling som garanterat täcker området i rök mellan åt.

Lördag, Ladies day

Majoriteten av deldagarna på vårt evenemang har med sig “respektive” och i vissa fall även hela familjen med barn vilket vi naturligtvis tycket är jätteroligt. På lördagen kan det vara så att några av deltagarna inte vill spendera hela dagen på Wheelsträffen och då brukar det spontant ordnas en utflykt som har kommit att kallas “Ladies day”. Förra året genomfördes en gemensam resa (med vanlig bil) till Leksand för lite shopping.

Lördag, cruising

Då var vi framme vid lördag kväll, det är då den stora crusingen i Älvdalen sker. Det här är ingen vanlig crusing där man enbart snurrar runt i centrum. Här kör man en längre slinga genom de olika byarna runt om i Älvdalen vilket är en fantastisk upplevelse. Storslagen natur och boende längs sträckan som flyttat ut i trädgården och längs vägarna där de samlats med vänner och bekanta för att titta på oss som passerar, något som inte kan upplevas på många platser i landet.

Middag brukar vi äta ute på stan och efter vi kört cruisingslingan och kommit tillbaka till centrum igen.
För de som vill fortsätter kvällen i Älvdalen centrum, eller på Uvboets vandrarhem där man brukar ha med sig chips, god dryck och annat gott att äta på så vi kan sitta ute och samtala långt in på kvällskvisten.
Det är också så att den långa cruisingslingan går precis intill vandrarhemmet så det brukar vara bra drag på området.

Söndag, hemfärd

Sista dagen på plats för de långväga gästerna. Vi äter den förbokade frukosten på vandrarhemmet, säger tack och hej till vandrarhemmets ägare och till varandra innan vi påbörjar våra resor hem igen.

Har du läst så här långt inser du nog att det här är ett event att inte missa, ta med familjen och häng på i gemenskapen.

Läs mer och boka på https://banditrun.se

 

Årsmöte 2023 (10/11/2022)

Det är lång tid kvar, men redan nu kan ni boka in 2/4-2023 för årsmöte. Eftersom vi är en rikstäckande klubb så har vi valt att årsmötet digitalt så alla medlemmar har möjlighet att delta.

Läs mer här.

Webshoppen äntligen igång igen (6/19/2022)

Som vi har väntat, men nu är äntligen våran webbshop igång igen. Initialt finns ett fåtal klädesplagg tillgängligt men vi fyller på den löpande.

Här hittar ni shoppen, http://www.industriprofil.net/transam

 

Bandit Run 2022 (4/20/2022)

Nu är bokningen för River Valley Bandit Run 2022 öppen. Nytt för i år är att det går att boka boende på Bandit Camp då vi har arrenderat hela Uvboets vandrarhem.
Läs mer och boka på https://banditrun.se