River Valley Bandit Run

Trans Am Club of Sweden arrangerar ”River Valley Bandit Run” vilket är en hyllning till filmen ”Smokey and the Bandit” och Restore A Musclecars ursprungliga ”Bandit Run”. Ägare av Pontiac Firebirds, lastbilar och polisbilar är välkomna att delta. Evenemanget är alltid i Älvdalen vecka 32 tillsammans med Musik- och Motorveckan.

River Valley Bandit Run 2023

Efter två inställda evenemang pga pandemin och med ett nytt upplägg för Bandit Camp så var succe för Bandit Run 2022 ett faktum. Alla rekord slogs och upplägget var bättre på alla sätt. Trots detta pekar allt på att Bandit Run 2023 kommer bli ändå bättre och större så boka redan nu in helgen v32 2023. Vi öppnar bokningen 1/4-2023

Bandit Camp på Uvboets vandrarhem även 2023!

Nytt för 2022 var att vi hade bokat upp hela vandrarhemmet Uvboet i Älvdalen och förvandlade det till Bandit Camp. Förväntningarna var höga men överträffades ändå på alla sätt så direkt på plats bokades även vandrarhemmet för 2023.

BOKA DIN PLATS

Bokningen för Bandit Run 2023 har nu stängt.

MER INFORMATION

Vill du veta mer om eventet, om programmet och hur det går till så finns det ytterligare information här.

Klicka för att läsa mer

BOENDE

Boenden i Älvdalen med omnejd blir snabbt uppbokat och samma gäller vårt självklara val Bandit Camp. Här finns bra praktisk information inför ditt besök.

Läs mer

BILDER

Kolla in hur trevligt vi har haft tidigare år. Vi har samlat bilder och filmer från Bandit Run men också klubbens övriga verksamheter.

Ta mig till bilderna

VÅRA SPONSORER

Utan våra sponsorer vore det inte möjligt att genomföra detta fantastiska evenemang - Stort tack till er alla!

KONTAKTA OSS    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]