River Valley Bandit Run

Trans Am Club of Sweden arrangerar ”River Valley Bandit Run” vilket är en hyllning till filmen ”Smokey and the Bandit” och Restore A Musclecars ursprungliga ”Bandit Run”. Ägare av Pontiac Firebirds, lastbilar och polisbilar är välkomna att delta. Evenemanget är alltid i Älvdalen vecka 32 tillsammans med Musik- och Motorveckan.

River Valley Bandit Run 2022

Efter två inställda evenemang pga pandemin ser vi fram mot sommaren 2022. Bandit run går av stapeln fredag v32, dvs fredag den 12/8. Reservera din plats direkt och häng med oss i gemenskapen i Älvdalen. Delta bara över dagen eller gör som de flesta andra och stanna hela helgen med övernattning i trevligt sällskap på Bandit camp.

Sista anmälningsdag är 31/7

För att kunna hinna förbereda och trycka t-shirts är sista datum för anmälan den 31/7 så skynda att boka er plats!

Nyhet 2022 - Vi har bokat upp ett helt vandrarhem!

För att lösa boendet så bra som möjligt för de flesta samt öka möjligheten till att umgås ändå mer har vi bokat upp hela vandrarhemmet Uvboet i Älvdalen. Via vår anmälningssida kan du nu även boka boende på vandrarhemmet. Det finns även möjlighet till att boka uppställningsplatser för lastbilar, husbilar och husvagnar samt tältplatser. Förutom vår egna grillkväll på torsdagen för långväga gäster så går det att boka både frukost, lunch och middag på vandrarhemmet. Glöm inte badkläderna - Det finns utomhuspool!

BOKNINGEN ÄR STÄNGD

Sista dag för anmälan var 31/7. Tack alla som bokat, vi ses i Älvdalen!

MER INFORMATION

Vill du veta mer om eventet, om programmet och hur det går till så finns det ytterligare information här.

Klicka för att läsa mer

BOENDE

Boenden i Älvdalen med omnejd blir snabbt uppbokat och samma gäller vårt självklara val Bandit Camp. Här finns bra praktisk information inför ditt besök.

Läs mer

VÅRA SPONSORER

Utan våra sponsorer vore det inte möjligt att genomföra detta fantastiska evenemang - Stort tack till er alla!

 

KONTAKTA OSS