2021-08-20, Classic Car Cruise Parade, Sthlm - Riga

Ämnet skall innehålla datum, ort samt tillställning i följande ordning:
Datum Träffnamn, Ort

Moderator: Moderators

Skriv svar
Användarvisningsbild
karmen
Ledamot
Ledamot
Inlägg: 480
Blev medlem: ons 12 aug 2009, 08:43
Namn: Robert Karmesjö #730
Region: Östra
Ort: Vallentuna, Stockholm

2021-08-20, Classic Car Cruise Parade, Sthlm - Riga

Inlägg av karmen »

Vi har fått uppdaterad information att Tallink Siljas Rigalinje eventuellt öppnas för trafik den 1 juni 2021. Därför vill vi ta det säkra före det osäkra och boka Classic Car Cruise Parade till den 20 augusti. Vid det laget hoppas vi att alla är vaccinerade mot Covid-19 så vi kan åka på en trygg resa och koncentrera oss på att ha trevligt. Vi har förståelse om det nya datumet kan ställa till problem för er som bokade den inställda resan 2020. Är det så att ni inte kan åka det nya datumet, hör av er snarast på mail info@carparade.se eller telefon dagtid 08-648 31 00. Ni som fortfarande vill behålla er resa på Classic Car Cruise Parade behöver just nu inte göra något med er bokning utan lugnt vänta på att Tallink Silja, med automatik, bokar om er bokning till det nya datumet och skickar en ny bekräftelse. Detta beräknas preliminärt ske i början av mars.

Vi arbetar redan nu med våra samarbetspartners i Riga och med Tallink-Silja för att göra denna resa "worth waiting for"! Vi kommer löpande att informera om vilka artisterna blir ombord men vi hoppas och tror att John Lindberg Trio m fl kommer. Vi återkommer med mer information om vilka det blir.

Följ med på en 40 timmars kryssning med start på akterdäck med livemusik och en kolgrillad hamburgare och en öl innan musiken bjuder upp till dans i Starlight Palace?

På lördag kan man antingen utforska den underbara staden Riga eller åka med i cruisingparaden till badorten Jurmala. Återfärden, sent lördag eftermiddag, börjar återigen med livemusik på akterdäck. Missa inte detta unika tillfälle med underbara människor, bra musik, klassiska bilar, karaoke och pubunderhållning.

Romantika avgår från Värtahamnen i Stockholm till Riga fredagen den 20 augusti kl. 17.00 och är åter i Stockholm söndagen den 22 augusti kl 10.30.

Alla bilplatser är reserverade men självklart ska ni åka med ändå! Årets resa blir ju verkligen en höjdare och det brukar alltid finnas plats i bilarna om man vill åka med cruisingen. Vi kommer också, om det blir tillräckligt många som vill, att ordna en buss i Riga som åker med i cruisingen:-) Så gå nu in o boka för vissa hyttkategorier är redan slut.

Vi har även fått klart att motorcykelklubben i Riga, som gjorde ett kanonjobb förra året, kommer att hjälpa till med eskorten även i år!

Missa inte att söka på "Classic car cruise parade 2019" på Youtube. Där hittar ni ca 30 min med olika videos från hamnen och Jurmala.

Kika in på http://www.carparade.se/ för all information och anmälan.
För frågor och information, maila på info@carparade.se eller ring vardagar dagtid på 08-648 31 00.
Skriv svar